E-poštni naslov Geslo

Pozabil sem geslo

 

Spremljanje slovenskih javnih razpisov

Javna obvestila v Sloveniji in Evropski uniji

ESPD obrazec prinaša težave 29.03.2018

Pri izpolnjevanju elektronskega obrazca ESPD, o katerem smo že pisali, se gospodarski subjekti srečujejo z nekaj težavami. V pomoč in za boljše razumevanje so na Direktoratu za javno naročanje pripravili razlago tistih razdelkov, ki izpolnjevalcem povzročajo največ težav. Te se tičejo predvsem skupnih ponudb ter podizvajalcev. 

Dodatna razlaga za izpolnitev obrazca je na voljo na naslednjem naslovu pod linkom Dodatna pojasnila:

http://www.djn.mju.gov.si/sistem-javnega-narocanja/stalisca-ministrstva/obrazci

 

Nazaj

Spremljanje razpisov

Spremljajte vse dnevne objave javnih razpisov in objav iz Sloveniji in Evropske unije (TED).

Elektronska sporočila, ki jih boste prejemali,  bodo oblikovana po meri, saj bodo vsebovala zgolj tuste javne razpise in naročila, ki ustrezajo Vašim potrebam in dejavnosti Vašega podjetja.

Brskate lahko tudi po arhivu že objavljenih naročil.

[Naslednji]

Informacije o javnih razpisih

Na naši spletni strani povzemamo osnovne informacije o razpisih ter Vam pomagamo, da v množici različnih naročil hitro najdete pot do tistih, ki so za Vas najbolj zanimivi. Več o tem si lahko preberete v nadaljevanju.

[Naslednji]

O nas

Od leta 2009 se ukvarjamo s spremljanjem javnih naročil in razpisov. Naš cilj je postati pomemben del evropskega informacijskega trga javnih naročil. Sledimo cilju oblikovanja sistema, ki se izvaja v državah EU kot vir pomembnih informacij o javnih razpisih in naročilih. Svojim naročnikom tako pomagamo pri pridobivanju novih strank doma in v tujini.

[Naslednji]

Zemljevid

Ali vas zanima, koliko javnih razpisov in naročil je trenutno aktualnih v določeni regiji? Premaknite kazalec na ustrezno regijo!

 NUTS zemljevid